Info

Integration I Praktiken

Sahars podcast Integration i praktiken berör ämnet integration, mångfald och kulturmöten från olika perspektiv. Sahar intervjuar samhällsprofiler och experter i olika områden för att diskutera olika aktuella ämnen inom området integration. i Sahars podcast finner ni även berättarserien Människors Historia som har beviljats Röda Korserts Operation Innovation 2017. Podden har vunnit SLLs pris för arbetet mot främlingsfientlighet och rasism 2019.
RSS Feed
Integration I Praktiken
2019
December
September
May
April
March
February
January


2018
November
October
September
July
May
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
April
March
February


2016
December
July


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Sep 2, 2017

Sahar Almashta VD för SA Knowledge Exchange intervjuar Rani Kasapi som är kulturchef i Botkyrka kommun. I samtalet berättar Rani om vikten av berättandet för kultur och integration, men också för att vi alla ska veta mer om varandra, öka förståelsen och kunna se helheten. Här spelar konst och kultur en viktig roll då det ger oss tillgång till olika berättelser i olika format. Vi blir människor och inte objekt. 

Producent och tekniker: Sahar Almashta

2 Comments
 • four and a half years ago
  Podprogram Rani
  Cc
 • four and a half years ago
  Héctor García-Jorquera
  Hej Sahar, jag vill tacka för programmet och innehållet av det.
  Jag personligt har skrivit en rapport / utredning om just konstfältet i Sverige, men politikerna i Västra Götalandsregionen gillade inte så pass mycket den och min resonemang, grundat i mitt professionellt arbete som konstnär och pedagog, har blivit osynligt. Så det känns att din podcast skulle vara ett fönstret till det osynliga arbete som görs för konst och kulturutvecklingen i Sverige idag.
  Hoppas att vi kan börja ett samtal och önskar jag till dig en trevlig dag.
  Med vänliga hälsningar,

  /Héctor.
Adding comments is not available at this time.